Реклама

www.Kakvototakova.com си запазва правото да променя рекламната тарифа по всяко време като клиентите встъпили в договорни отношения преди промяната на тарифата са защитени от промяна на цените в рамките на предплатения период.

Заявки за публикуване на реклама се приемат не по-късно от 3 работни дни преди старта на кампанията. Рекламните материали се приемат не по-късно от 2 работни дни преди старта на кампанията. www.Kakvototakova.com си запазва правото да отложи кампанията ако рекламните форми не отговарят на посочените изисквания.

При неизпълнена рекламна кампания по вина на рекламодателя www.Kakvototakova.com не дължи компенсация.

Всеки клиент получава при поискване статистика за импресиите и кликовете на реализираната рекламна кампания както и обща статистика за страниците на www.Kakvototakova.com. Ползваните данни са от рекламния сървър на www.Kakvototakova.com, Google Analytics.

www.Kakvototakova.com си запазва правото да откаже или свали реклама, която съдържа или води до страници съдържащи материали противоречащи на българското законодателство, приложимите в страната международни актове, правилата на морала и добрите нрави, криещи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека, с порнографско съдържание или каквото и да било друго съдържание, което застрашава нарушава нормите на морала и добрите нрави. В горните случаи Информационна Aгенция standartnews.com не дължи компенсация на рекламодателя.
Оскъпяване за политическа реклама: 50%

Оскъпяване за ексклузивитет за дейност: 100%

 

 

Банер Размер: 300 х 250, до 30КВ
Всички страници
Банер Размер: 160 х 160, до 15КВ
Всички страници
VIP позиция VIP позицията в рубриката „Не пропускайте“ осигурява на вашето събитие ексклузивно представяне със снимка на първа страница на EVENTS.bg.

Цена за 1 седмица: 75 лв без ДДС.

Share Button