ПП Зелените започва подготовка за предизборна кампания за местните избори

22 март 2015 г.
С много пролетно настроение ПП Зелените започва подготовка за участие в местните избори през есента на 2015 г. Избраният тази година съпредседател на Зелените Петко Цветков, изтъкна: „Традицията няма да бъде забравена и за поредна година листите на Зелените са отворени за всеки, който счита себе си за подходящ да бъде издигнат като наш кандидат за местните избори. Единственото условие е кандидатът – член или симпатизант на Зелените – да приема нашите ценности, да има опит в обществената сфера и да е готов да работи с всички сили и от сърце!“
Всяка кандидатура ще бъде разгледана и одобрена чрез демократично вътрешно гласуване. Критериите за кандидатите и необходимите документи, както и графикът на срещите на кандидат-кандидатите по градове ще бъдат изложени на сайта на Зелените www.zelenite.bg.
„Кандидатстването за представители в местните избори далеч не е единственият начин да се включите в кампанията на Зелените и да работите за едно Зелено бъдеще“, с усмивка казва Анна Пелова, вторият съпредседател на ПП Зелените. В специална онлайн работилница, разработена от активна група българи в Брюксел, симпатизантите на зелената идея могат да споделят идеи за послания, събития и плакати, като техните усилия няма да останат незабелязани и най-креативните и харесвани от тях ще получат специална Зелена награда.

Източник: ПП Зелените

Share Button

Comments

comments

One comment on “ПП Зелените започва подготовка за предизборна кампания за местните избори

Comments are closed.