„Десетилетието на цар Калоян“

Скъпи приятели,

Щастливи сме да ви споделим, че дойде време за есенния брой на списание „Българска история“. Този път предварителната му поръчка е съпътствана от специален подарък за вас – нашите лоялни клиенти.

Преди обаче да ви разкрием приятната изненада, нека съвсем накратко представим броя. 112 страници (най-обемното издание на списанието до този момент), посветени на средновековна тематика, събрана под заглавието„Десетилетието на Калоян“. За подготовката на броя се доверихме на някои от най-утвърдените медиевисти и изследователи, разгледали всички значими моменти от Калояновото управление, обръщайки внимание и на теми, които често остават в периферията, но със сигурност крият отговорите на много въпроси. Повече ще научите от бутона по-долу.

При предварителната поръчка на новото ни издание (която е в сила от 4.10 до 7.10) имате възможност да изберете подарък измежду три наши артикула: списание „Българска история“ – „Васил Левски“, книгата „500 мисли на бележити българи“ или комплект картички с шевици „Пожелавай българското“. За да получите подаръка не е необходимо да добавяте избрания артикул в количката си, а само да го посочите в полето „бележка“, когато правите поръчката си. Тези от вас, които пропуснат да го сторят, ще получат като подарък произволен продукт от изброените.

ПОРЪЧАЙТЕ СПИСАНИЕТО ТУК

Източник:

Share Button

Comments

comments

, ,